Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

postheadericon Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΡΤΙΡΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ»




Μετά από συνεδρία των μελών και των φίλων της δημοτικής παράταξης «Οικόπολις», αποφασίστηκε να τεθεί  ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου ο Γιώργος Μερτίρης.
Ο Γιώργος Μερτίρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Κάτοικος Ραφήνας για πολλά χρόνια και σημερινός κάτοικος Πικερμίου. Με σπουδές marketing, εργάστηκε επί μακρόν
σαν διευθυντικό στέλεχος εταιριών καθώς και σαν εκπαιδευτικός στο ΕΛΚΕΠΑ και στη MORAX. Σήμερα διατηρεί τη γνωστή γκαλερί με ενεργή συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης «Κιβώριο Τέχνης». Είναι παντρεμένος με την Μαρία Πιστέντη και πατέρας τριών παιδιών.
 Είναι γνωστός στην ευρύτερη περιοχή για την οικολογική του δράση, εθελοντής δασοπυροσβέστης, με  συμμετοχή  στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές σαν υποψήφιος  βουλευτής περιφέρειας Αττικής  με τους Οικολόγους Πράσινους.
Το ψηφοδέλτιο της «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ» πλαισιώνουν  άντρες και γυναίκες ενεργοί πολίτες, άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης, νέοι, επιστήμονες ,  προερχόμενοι από όλο το κοινωνικό και πολιτικό φάσμα του Δήμου μας.  Ένα ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό και ανεξάρτητο, ενωτικό, δημιουργικό κατά της λογικής των τοπικών δεινοσαύρων και βαρόνων που κούρασαν την κοινωνία. Με δημιουργικότητα και νέες προτάσεις που σύντομα θα κατατεθούν. 
Γνωρίζουμε τις ανάγκες, είμαστε εδώ  για να κάνουμε πιο όμορφη και ανθρώπινη την πόλη, μαζί με κάθε δημότη, με το βλέμμα στο μέλλον των παιδιών μας.
Δημοτική Κίνηση Ραφήνας – Πικερμίου « ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ»


0 σχόλια:

About Me

Γιώργος Μερτίρης
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Από το Blogger.