Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

postheadericon ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ραφήνα 24/3/2012

Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά, η πλειοψηφία του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου δεν άκουσε την τεκμηριωμένη συμβουλή μας, να ΜΗΝ υποβάλλει πρόταση στο  Επιχειρησιακό πρόγραμμα Περιβάλλον – Πρόσκληση 4.7, επειδή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΣ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ.
Παρά την προειδοποίησή μας, προέβη σε όλη την διαδικασία σύνταξης και υποβολής του φακέλου χρηματοδότησης. Πριν από 10 μέρες δημοσιεύτηκε η απόφαση του ΥΠΕΚΑ (http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypeka/ada/%CE%9244%CE%930-%CE%A058) με την οποία ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ η πρόταση που κατατέθηκε, για τον ίδιο λόγο με αυτόν τον οποίο είχε  προειδοποιήσει η ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ!!!
Άσκοπα συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ για να ψηφίσει την υποβολή της πρότασης και άσκοπα προχώρησε στην διαδικασία υποβολής, παρά το γεγονός ότι, η επιβεβαίωση των ισχυρισμών μας για μη-επιλεξιμότητα ήταν ζήτημα ενός και μόνου τηλεφωνήματος.
Εργατοώρες, φώτα, νερά, αποζημιώσεις αιρετών, αναλώσιμα, τηλέφωνα κλπ έξοδα, έγιναν τελείως άσκοπα. Δεν γνωρίζουμε αν δόθηκε αμοιβή σύνταξης και υποβολής του φακέλου και σε εξωτερικό σύμβουλο, πέραν του εσωτερικού.
Να μας ακούτε κύριε Δήμαρχε…..Μόνο να κερδίσετε έχετε!
Διαπαραταξιακή επιτροπή για την διαχείριση των ΑΣΑ του δήμου μας, προς όφελος της υγείας και της… τσέπης των δημοτών μας, ΤΩΡΑ!!!

 Εκτελεστική Γραμματεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 

About Me

Γιώργος Μερτίρης
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Από το Blogger.