Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

postheadericon Τοξική Φωτιά


Δελτίο Τύπου

Μέσα στο γενικό «μπάχαλο» που επικρατεί στην διαχείριση των απορριμμάτων, κάποιοι θεωρούν ότι με «ένα σπίρτο» λύνεται το πρόβλημα .Αυτό το «ένα σπίρτο» έχει τρομερά μεγάλη συμμετοχή στην τρομαχτική αύξηση κρουσμάτων καρκίνου, όλων των μορφών.

Υπάρχουν τρόποι να γίνει σωστή προσωρινή αποθήκευση και αξιοποίηση  ΟΛΩΝ των ρευμάτων αποβλήτων στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, μέχρι να διευθετηθεί η οριστική λύση βάσει ΠΕΣΔΑ Αττικής .Καλούμε την Δημοτική Αρχή να «ανοίξει» τα μάτια της στο πρόβλημα.

Σε αυτή την πόλη, που η αναλγησία για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και της υγείας των κατοίκων, δείχνει να είναι… άκρατη, απευθύνουμε τελευταία έκκληση - προειδοποίηση προς τον υπεύθυνο – αρμόδιο Αντιδήμαρχο κύριο Σακκά:
Σβήστε αμέσως την τοξική φωτιά που καίει από το πρωί σήμερα 17/2/2011, στον ΧΑΔΑ κάτω από το Νεκροταφείο και συγκαλέστε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητηθεί το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Επόμενη ενέργεια της Θ.Ο Περιβάλλοντος της ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ είναι η προσφυγή στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ και της Ελληνικής Αστυνομίας για απόδοση ευθυνών, όπου υπάρχουν.

ΘΟ Περιβάλλοντος
ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ
Χάρης Μουρκάκος


About Me

Γιώργος Μερτίρης
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Από το Blogger.