Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

postheadericon Έκτακτη Γ.Συνέλευση ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ



Η ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ, σαν πρωτοβουλία ενεργών πολιτών  που ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να παρέμβουν πολιτικά στα τοπικά δρώμενα, αναφέρει στην ιδρυτική της διακήρυξη: «Είναι σε όλους κατανοητό ότι οι ερχόμενες δημοτικές εκλογές θα μας βρουν στο μάτι του κυκλώνα, που δημιουργεί η χειρότερη κρίση που περνάει η χώρα από την μεταπολίτευση και μετά» Η κρίση είναι εδώ και είναι πολύ χειρότερη από αυτή που είχαμε κατά νου.
Ο ελληνικός λαός δέχεται μια πρωτόγνωρη επίθεση σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής, εργασιακής, οικονομικής και προσωπικής ζωής του.
·        Είναι πλέον καθημερινό το φαινόμενο της διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος σε, ανήμπορους να πληρώσουν το λογαριασμό ρεύματος, συμπολίτες μας.
·        Είναι καθημερινή πρακτική, το κλείσιμο καταστημάτων-επιχειρήσεων στην πόλη μας, λόγω αδυναμίας των επιχειρηματιών να ανταποκριθούν στα έξοδα συντήρησης(ενοίκια, ασφαλιστικά ταμεία, λογαριασμοί, κλπ)
·        Είναι δραματική η αύξηση της ανεργίας, λόγω του κλεισίματος των επιχειρήσεων.
·        Είναι αβάσταχτη η φορολογική επίθεση με επιβολή άδικων κεφαλικών φόρων.
Δεν μπορούμε να μείνουμε θεατές σε αυτήν την κατάσταση.

Σε έκτακτη συνάντηση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ, την Πέμπτη 13/10, αποφασίστηκε η σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών και φίλων της κίνησης, για την Κυριακή 16/10/2011 και ώρα 6.00 μ.μ στο σπίτι του Γ.Μερτίρη τηλ: (693 600 1169)  με μοναδικό θέμα την οργάνωση της αντίστασης των πολιτών του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου στην, εν εξελίξει, επίθεση της Κυβέρνησης και της Τρόικα.


Για την Εκτελεστική Γραμματεία
Γ.Μερτίρης
Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

postheadericon H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα


Τα μέλη  και οι φίλοι  ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ θα αντιδράσουν στον ξένο κατακτητή αν αληθεύει η είδηση  


H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.

Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα.

Την επομένη ημέρα της άφιξης των ανδρών της Eurogendfor μπήκαν από την Ηγουμενίτσα φορτηγά (νταλίκες) που μετέφεραν καμουφλαρισμένα (σκεπασμένα) τεθωρακισμένα οχήματα.

Η Ελληνική Δημοκρατία προφανέστατα έχει ήδη καταλυθεί από την κατοχική κυβέρνηση. Οι εξελίξεις, όμως, φαίνεται πως είναι ραγδαίες, αφού πάρθηκε η απόφαση για την έλευση στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής. Με απλά λόγια, πέφτουν τα προσωπεία και το πολίτευμα διαταράσσεται και μεταβάλλεται σε χούντα με την βοήθεια των Ευρωπαίων «εταίρων» μας.

Περιμένουμε τις αντιδράσεις τόσο των κομμάτων, όσο -κυρίως- της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα των Δυνάμεων Ασφαλείας και Άμυνας της χώρας, αφού έχουμε ένοπλες δυνάμεις εισβολής και κατοχής της πατρίδας μας.

postheadericon ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ ΒOΡΕΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ


About Me

Γιώργος Μερτίρης
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Από το Blogger.