Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

postheadericon Δημοσιογραφία από τον καναπέ δεν γίνεται Κυρία Ραγκούση...και αφού έτσι θέλετε να δουλεύετε, καλά κάνετε, αλλά τουλάχιστον να το κάνετε σωστά!!


Απάντηση Γιώργου Μερτίρη

Δημοσιογραφία από τον καναπέ δεν γίνεται Κυρία Ραγκούση...και αφού έτσι θέλετε να δουλεύετε, καλά κάνετε, αλλά τουλάχιστον να το κάνετε σωστά!!

ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ:

Οδηγώ και σε σκέπτομαι
Έντονα δυσαρεστημένη δηλώνει η συμπαθής τάξη των ιδιοκτητών φορτηγών χωματουργικών εργασιών, σχετικά με καταγγελία της ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, ότι απορρίπτουν σκουπίδια του δήμου σε παράνομη χωματερή στην περιοχή Αγ. Μαρίνας του γειτονικού δήμου Μαραθώνα.
Η πραγματικότητα, που μάλλον δεν έψαξαν οι καταγγέλλοντες, είναι ότι τα μεταφερόμενα υλικά απορρίπτονται σε παλιό νταμάρι της Αγ. Μαρίνας, πάνω απ’ το λιμάνι, του οποίου ο ιδιοκτήτης έχει πάρει άδεια αποκατάστασης του τοπίου. Για να γεμίσει η τεράστια τρύπα του παλιού νταμαριού, δέχεται μπάζα και άλλα παρεμφερή υλικά. Τώρα αν οι καταγγέλλοντες αποδείξουν ότι μεταφέρονται εκεί και διάφορα σκουπίδια επιβαρυντικά για το περιβάλλον, τότε κι εμείς μαζί τους. Αν δεν μπορούν θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί απέναντι στους ιδιοκτήτες των φορτηγών, που απλά κάνουν νόμιμα τη δουλειά τους και να μην τους κατηγορούν αδίκως.
( Τα έντονα γράμματα δικά μου Γ.Μ )
Ερωτήματα:
Κυρία Ραγκούση,
Στα τόσα χρόνια που κάνεις; δημοσιογραφία έχεις επισκεφθεί τον συγκεκριμένο χώρο; Γνώριζες την ύπαρξη του;
Αν ναι, δεν είδες τι ρίχνουν εκεί μέσα; Αν όχι, γιατί δεν έκανες μια βολτίτσα από εκεί, πριν γράψεις ότι έγραψες;
Έκανες ποτέ κάποια έρευνα, για το που πάνε τα μπάζα , τα χημικά και τοξικά απόβλητα του Δήμου;
Διάβασες την καταγγελία της ομάδας Περιβάλοντος της "ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ" ;
Διάβασες σε ποιους κοινοποιείται η καταγγελία;
Ζήτησες ενημέρωση για την καταγγελία και από την "συμπαθή" ομάδα περιβάλλοντος της ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ;
Είδες τα video; και εάν ναι, τι κατάλαβες εσύ, αθώα μπάζα και κλαδιά; ή και τοξικά χημικά;
Ρώτησες στον Δήμο για τα καταγγελλόμενα;Αν ναι τι σου είπαν;
Εμείς κυρία Ραγκούση, διατηρούμε την σοβαρότητα , την υπευθυνότητα και τηρούμε τις αρχές  που οφείλουμε και έχουμε απέναντι στο 8.5% που μος ψήφισε. Να ελέγχουμε την εξουσία , να προτείνουμε λύσεις και να καταθέτουμε ρεαλιστικές προτάσεις.
Να είσαι σίγουρη, εάν μας ζητούσες πληροφορίες για το θέμα θα σε ενημερώναμε ως οφείλουμε, αλλά θά έπρεπε να διαθέτεις τα παραπάνω στοιχεία για να λειτουργήσεις και εσύ ως όφειλες. Ελπίζω η κούραση να σε έκανε να μην είσαι συνεπής ως προς τις αρχές της δεοντολογίας και όχι να βρίσκεσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία ενάντια στην "ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ". 
Όσο αφορά την συμπαθή τάξη των ιδιοκτητών φορτηγών,μας είναι το ίδιο συμπαθήςόσο και όλες οι άλλες κοινωνικές τάξεις, αλλά οταν βλάπτεται το κοινωνικό σύνολο, η υγεία ,το περιβάλλον και ενεργούνται παράνομες πράξεις, εμείς δεν θα λογαριάσουμε το πολιτικό κόστος, ούτε και μας ενδιαφέρει. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η συνέπεια λόγων και πράξεων της Δημοτικής μας Παράταξης και το καλό των Δημοτών.
 Εμείς είμαστε κίνημα πολιτών και δεν χρωστάμε σε καμιά συντεχνία και σε κανένα τζάκι , άλλοι εξοφλούν λογαριασμούς!!!

Γιώργος Μερτίρης

0 σχόλια:

About Me

Γιώργος Μερτίρης
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Από το Blogger.