Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

postheadericon Άρθρο Γιώργου Μερτίρη.


Φίλες και φίλοι συνδημότες,

Βιώνοντας την δυσκολότερη οικονομική περίοδο,  μέσα σε ένα κλίμα αμφισβήτησης κάθε κατοχυρωμένου δικαιώματος μας και με τα νέα δεδομένα του Καλλικράτη, καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις. Αποφάσεις ζωής για το νέο Δήμο μας, για τη γειτονιά μας, για την οικογένεια μας.
Πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε ένα Δήμο με νέο μοντέλο διοίκησης, με νέα επιτυχημένα άφθαρτα στη ζωή και στην κοινωνία πρόσωπα. Μακριά από τους εργολάβους και άλλα συμφέροντα  που ονειρεύονται τα μεγάλα έργα για την Ανατολική Αττική.
 Πρέπει να αποφασίσουμε εάν οι  «φαμίλιες» θα διοικούν την πόλη ή εάν όλοι εμείς θα πάρουμε απόφαση συμμετοχής στηρίζοντας την «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ».  Το παλιό, το χτες, ότι είχε να δώσει το έδωσε. Η εμπειρία δεν λέει τίποτα από μόνη της, εάν δεν συνοδεύεται από όραμα, ψυχή, ενθουσιασμό και φαντασία, εάν δεν διεκδικεί αλλά μεταβάλλεται στο μακρύ χέρι του κράτους και των φίλων….
Εμείς  κάναμε το πρώτο βήμα δημιουργώντας την ανεξάρτητη δημοτική Κίνηση «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ» και σήμερα παρουσιάζουμε  στην κοινωνία τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που στο πρόσωπο τους θα αναγνωρίσετε τον φίλο, τον γείτονα, τον οικογενειάρχη, τον επιτυχημένο επαγγελματία, τον ενεργό πολίτη που συμμετείχε σε κάθε πρόβλημα της πόλης.
Σας καλούμε λοιπόν όλους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να ανατρέψουμε τα δεδομένα, να συνειδητοποιήσουμε ότι η ψήφος μας δεν πρέπει να έχει χρώμα αλλά ουσία, να ξέρουμε ότι η αποχή δεν λύνει κανένα πρόβλημα.
Όλοι να πιστέψουμε ότι η ψήφος μας έχει δύναμη και μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά  στη διαμόρφωση της πόλης που θέλουμε.
ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ!
Γιώργος Μερτίρης
Υποψήφιος Δήμαρχος  Ραφήνας - Πικερμίου

0 σχόλια:

Blog Archive

About Me

Γιώργος Μερτίρης
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Από το Blogger.