Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

postheadericon Και ταινία στην πλατεία

Σήμερα Το βράδυ 4/6 2011 και ώρα 9&30 θα προβληθεί η ταινία  memoria del saqueo του fernado solanas στην Πλατεία Ραφήνας. Η ταινία αφορά  το θέμα της Αργεντινής , πως εξελίχτηκε, πως έδρασαν οι πολίτες και τι έχει γίνει.
 Μια πολύ ενδιαφέρουσα ταινία που έχει να μας μάθει πολλά.Στην χθεσινή Συνέλευση αποφασίστηκε την Κυριακή να συναντηθούμε στης 4&30 στην Πλατεία και όλοι μαζί να πάμε στο Μετρό για την μεγάλη συγκέντρωση του Συντάγματος. Δημιουργήθηκαν δύο ομάδες που θα δουλέψουν την πρόταση για την ανταλλακτική οικονομία στην πόλη (Πρότυπο Βόλου- Κέρκυρας) 
Παρακαλώ οποίος μπορεί να φέρει μαζί του καρέκλες για τον κόσμο. 

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

postheadericon Ψήφισμα


Ψήφισμα λαϊκής συνέλευσης Πλατείας Συντάγματος που υπερψηφίστηκε και από την συνέλευση των Πολιτών της Ραφήνας


Εδώ και πολύ καιρό παίρνονται αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς. Είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαίοι, που έχουμε έρθει στο σύνταγμα για να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για τις ζωές μας και το μέλλον μας. Είμαστε εδώ  γνωρίζουμε ότι οι λύσεις στα προβλήματά μας μπορούν να προέλθουν μόνο από εμάς. Καλούμε όλους τους Αθηναίους, εργαζόμενους, ανέργους και νεολαία στο Σύνταγμα, και όλη την κοινωνία να γεμίσει τις πλατείες και να πάρει τη ζωή στα χέρια της.

Εκεί στις πλατείες θα συνδιαμορφώσουμε όλα μας τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας.


Καλούμε όλους τους εργαζόμενους που θα απεργήσουν την επόμενη περίοδο να καταλήγουν και να παραμένουν στο Σύνταγμα.
Δεν θα φύγουμε από τις πλατείες, μέχρι να φύγουνε αυτοί που μας οδήγησαν εδώ: Κυβερνήσεις, Τρόικα, Τράπεζες, Μνημόνια και όλοι όσοι μας εκμεταλλεύονται. Τους διαμηνύουμε ότι το χρέος δεν είναι δικό μας.

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!
ΙΣΟΤΗΤΑ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!
Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ!

 Κάθε μέρα 8μ.μ στην πλατεία Ραφήνας και την Κυριακή στο Σύνταγμα
Γιώργος Μερτίρης
Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

postheadericon Πλατεία Ραφήνας-Αποφάσεις

Η γενική συνέλευση της Πλατείας, αποφάσισε καθε μέρα (8μ.μ) στην Πλατεία Ραφήνας και κάθε Κυριακή στο Σύνταγμα. Επίσης την δημιουργία πανό και φυλλαδίου με το κείμενο του ψηφίσματος των πολιτών στο Σύνταγμα (Μια φίλη αγανακτισμένη που έχει τυπογραφείο ανέλαβε δωρεάν να τυπώσει 2000 φυλλάδια)
Κάθε μέρα λοιπόν στην πλατεία Ραφήνας για διαμαρτυρία ενημέρωση ενάντια στο ΔΝΤ και στους κλέφτες , γιατί δεν τα φάγαμε μαζί.  
Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

postheadericon Κάθε μέρα στην Πλατεία

Όλοι σήμερα, το απόγεμα 8μμ στην Πλατεία Ραφήνας . Γενική συνέλευση των Πολιτών θα οριστικοποιήσει τον τρόπο που θα συνεχίσουμε, κάθε μέρα στην Πλατεία.
Τρίτη 31 Μαΐου 2011

postheadericon Ας είμαστε ΟΛΟΙ


Ας είμαστε ΟΛΟΙ -Παρακαλώ βγάλτε το ΠΑΝΤΟΥ χωρίς κομματικές ή δημοτικές ταμπέλες ,,,,

Γιώργος Μερτίρης

About Me

Γιώργος Μερτίρης
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Από το Blogger.