Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

postheadericon Δελτίο Τύπου



Στις 26/8/2011 καταθέσαμε γραπτό αίτημα (αρ.πρωτ. 8016/26-8-2011) στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, προκειμένου να ενημερωθούμε για τα κάτωθι:
1.       Ενημέρωση για την θεσμοθετημένη (Ν.2939/2001 και των, εκτελεστικών αυτού, Προεδρικών Διαταγμάτων και ΚΥΑ)ανακύκλωση στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου.
2.       Αντίγραφα των συμβάσεων που έχει υπογράψει ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου με τα Συλλογικά Συστήματα Εναλλακτικής Διαχείρισης του Ν. 2939/2001.
3.       Λίστα με όλους τους αδόμητους χώρους (οικόπεδα, γεωργικές-αγροτικές εκτάσεις) που αποτελούν περιουσία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και αναλυτικά στοιχεία αυτών (Χρήσεις Γης, εμβαδόν, κλπ).
4.       Το αριθμό πρωτοκόλλου κατάθεσης στην Περιφέρεια Αττικής του επικαιροποιημένου φακέλου του έργου «Δημιουργία Δικτύου Ακαθάρτων στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου», ο οποίος κατατέθηκε, εκ παραδρομής, στο ΕΠ Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013.
Μέχρι σήμερα, δεν έχουμε την παραμικρή ενημέρωση-απάντηση στο παραπάνω αίτημα.
Αν και δεν έχει παρέλθει η προθεσμία του Ν. 2690/1999, που ορίζει ως χρόνο ανταπόκρισης τις 50 ημέρες, εντούτοις, δύσκολα συγκρατούμε το μυαλό μας από κάποιες σκέψεις. Καταλαβαίνουμε το άγχος των αρμόδιων αντιδημάρχων – δημοτικών συμβούλων, ειδικά όταν δεν γνωρίζουν τι ακριβώς ζητάμε ή ανησυχούν για την επάρκεια της απάντησης τους. Τα ζητούμενα στοιχεία όμως, αποτελούν προϋπόθεση σύνταξης δημιουργικών προτάσεων από την ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ μέσα στο πλαίσιο της υγιούς λειτουργίας του δήμου μας.
Καλούμε τον Δήμαρχο να συντομεύσει την διαδικασία παράδοσης των στοιχείων.
Γιώργος Μερτίρης
Δημοτικός Σύμβουλος
ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ

About Me

Γιώργος Μερτίρης
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Από το Blogger.