Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

postheadericon ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η Θεματική Ομάδα Περιβάλλοντος της ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ, θέλοντας να συνδράμει στην ενημέρωση των πολιτών, των φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία της γραπτής ενημέρωσης, σε τακτά χρονικά διαστήματα, για την δυνατότητα χρηματοδότησης πράξεων και έργων περιβαλλοντικού περιεχομένου, έτσι όπως προκηρύσσονται από εθνικούς ή/και ευρωπαϊκούς θεσμικούς φορείς.
Με την πρωτοβουλία αυτή, ελπίζουμε στην δραστηριοποίηση της διοίκησης του δήμου μας, έτσι ώστε να αναπτυχθούν έργα σε όφελος των πολιτών.
Καλούμε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να στελεχώσουν τμήμα σύνταξης και υποβολής προτάσεων, αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό του δήμου, έτσι ώστε να απορροφηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι οικονομικοί πόροι.
Δεν δικαιολογείται η παραμικρή ολιγωρία ή επίκληση άγνοιας εκ μέρους της δημοτικής αρχής!

Χάρης Μουρκάκος
Συντονιστής Θ.Ο Περιβάλλοντος
ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ

Προς:
1. Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1 «Προστασία Ατμοσφαιρικού Περιβάλλοντος & Αστικές Μεταφορές –Αντιμετώπιση Κλιματικής Αλλαγής – Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΩΔΙΚΟΙ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 40 Ανανεώσιμη Ενέργεια: Ηλιακή 41 Ανανεώσιμη ενέργεια: βιομάζα 42 Ανανεώσιμη ενέργεια: υδροηλεκτρική, γεωθερμική κα. 43 Ενεργειακή απόδοση, συμπαραγωγή, διαχείριση ενέργειας
από την 9η/ 3/ 2011 (ημερομηνία έναρξης υποβολής προτάσεων)
έως την 30η/ 9 / 2011 (ημερομηνία λήξης υποβολής προτάσεων)



About Me

Γιώργος Μερτίρης
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Από το Blogger.