Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

postheadericon Γ.Απεργία


Ραφήνα 18/10/2011

Είμαστε σίγουροι ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι, όπως όλοι οι εργαζόμενοι είναι έτοιμοι να δεχθούν θυσίες, όταν αυτές γίνονται δίκαια και έχουν μακροχρόνια μια θετική προοπτική. Κανένας όμως υπάλληλος δεν πρόκειται να δεχτεί να θυσιαστεί ο ίδιος, για να μπορέσουν αυτοί που έφεραν την Ελλάδα στα σημερινά χάλια να κρατήσουν όσα περισσότερα από τα προνόμιά τους μπορούν..

Με την παραπάνω βεβαιότητα, καλούμε τους φίλους και τα μέλη της ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ, να φτύσουν το δηλητήριο του κοινωνικού αυτοματισμού που μας σερβίρουν σε συσκευασία διλλήματος, δημόσιοι υπάλληλοι-ιδιωτικοί υπάλληλοι, και να ταχθούν στο πλευρό των εργαζομένων στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου.

Αύριο Τετάρτη στις 8 το πρωί, συνάντηση στο δημαρχείο της πόλης, προκειμένου να αναχωρήσουμε με λεωφορεία που έχουν μισθώσει οι εργαζόμενοι του δήμου, για το Σύνταγμα, συμπαραστεκόμενοι στους καταληψίες εργαζομένους.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!

Για την Εκτελεστική Γραμματεία
"ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ"
Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

postheadericon Απόφαση γενικής συνέλευσης Δημοτικής Κίνησης ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ



 Η Δημοτική Κίνηση ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ, στην έκτατη γενική της συνέλευση με θέμα  «Οργάνωση της αντίστασης των πολιτών του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου στην, εν εξελίξει, επίθεση της Κυβέρνησης και της Τρόικα» αποφάσισε τις παρακάτω ενέργειες και δράσεις:
 -        Παρουσία του δημοτικού συμβούλου και μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας της στην κατάληψη του Δημοτικού κτιρίου στις 17/10/2011,ως έκφραση  συμπαράστασης στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, που πραγματοποιούν την κατάληψη.
-      Καλεί τους παραγωγικούς φορείς, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους μαθητές και όλους τους πολίτες του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, να συμμετέχουν καθολικά στην πανελλαδική γενική απεργία στις  19/20 -10-2011, με ενεργή παρουσία στην κεντρική συγκέντρωση στο Σύνταγμα και περικύκλωση της Βουλής.
-         Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο  θα καταθέσει προτάσεις σχετικά με την οικονομική ελάφρυνση των πολιτών στις υποχρεώσεις τους, απέναντι στο Δήμο.
-         Να πραγματοποιήσει εκδήλωση-ενημέρωση των πολιτών του Δήμου, με θέμα «Πως φτάσαμε ως εδώ – Τρόποι αντιμετώπισης»
-         Την οργάνωση και  θεσμοθέτηση  ανταλλακτικής οικονομίας και χαριστικού παζαριού στον Δήμο μας άμεσα έτσι ώστε να αναπτυχθεί η κοινωνική αλληλεγγύη και να καλυφθούν πραγματικές ανάγκες χωρίς την μεσολάβηση του χρήματος 
-         Οργάνωση γραφείου προστασίας και υποστήριξης των πολιτών.
-         Την ανάπτυξη της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των παραγωγικών φορέων (πρόταση σε εμπορικά καταστήματα , σούπερ μάρκετ, φροντιστήρια κ.α να μειώσουν τις τιμές τους και να προβληθούν μέσω του δικτύου πολιτών)
                      

About Me

Γιώργος Μερτίρης
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Από το Blogger.