Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

postheadericon To video Σταματόπουλου για δασικά βγάλτε τα συμπεράσματα σας,,,,,,

ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ



Πηγή 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο βίντεο που παραθέσατε, δεν βλέπω τιποτα παραπάνω απο μια αναγνωση του προσφατου Ν.3889 και αν δεν κάνω λάθος κανει και αναφορά στις δυο ερμηνευτικές του νόμου της κας Μπιρμπιλη για τα αρθρα 24 και 26 του νομου, οπως διαβάστικαν στη βουλή...

Κύριε Μερτίτη σας ποιάνουμε αδιάβαστο για νόμους που ενδιαφέρουν τους πολίτες σας και ειδικά εμάς τους ψηφοφόρους σας... εαν φυσικά θέλετε να λέγεστε τοπική αυτοδιοιηκηση Καλλικρατικού Δήμου και όχι τοπικός Αρχων της Γειτονιάς σας αφου το μόνο που θίξατε (γιατι στο Δ.Σ. δεν είπατε τιποτα-ημασταν εκει και φαινεται & στο βίντεο) ήταν τα της γειτονιά σας, που και εκεί αδιάβαστος ήσασταν-για τοπικός αρχων- αφου αγνοουσατε ενα σωρό νομοσχέδια,πράξεις,μελέτες, αδειες, φόρους και μεταγραφές που πλήροναν συμπολίτες σας πριν καν γενηθητε!!!

περιμένουμε κατι καλήτερο απο εσας, ελπίζω να μην μπλεξετε με αυτές τις αναρτήσεις που κάνατε και αυτα που είπατε.

Ανώνυμος είπε...

Με εκβιασμούς,λάσπη και τρομοκρατία, εάν θεωρείτε ότι θα κάμψετε τους Πολίτες,σας πληροφορώ ότι φέρνετε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.Οι απαντήσεις υπάρχουν και θα δοθούν όταν πρέπει και τότε θα καταλάβετε το τι σημάνει η δύναμη των Πολιτών και το να μην είσαι διαπλεκόμενος.Θα σας πρότεινα δε να είστε πιο προσεκτικοί και πιο ταπεινοί γιατί η μέρα που θα απολογηθείτε για τα εγκλήματα στο Πεντελικό είναι πολύ κοντά. Μην πιστεύετε ότι θα τσιμπήσουμε και θα σας δώσουμε τα στοιχεία που έχουμε, στα χέρια μας αυτή την στιγμή,ο δρόμος είναι μεγάλος και ανηφορικός και το πάρτι μόλις άρχισε!!!
ΚΟΝΤΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν χιλιάδες μα χιλιάδες Ιδιοκτήτες στην Αττική με ΝΟΜΙΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ που για πολλά χρόνια εκβιάστηκαν από γνωστά παραταμεία και παραδιαδικασίες χαρακτηρισμού εκτάσεων που το Πανελλήνιο γνωρίζει.
Όσοι δεν συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις των συμμοριών τυλίχθηκαν κυριολεκτικά σε μία κόλλα χαρτί και οι ιδιοκτησίες τους ψευτο-χαρακτηρίστηκαν «Δασικές».
Αυτοί όλοι προφανώς έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν όσα τους ανήκουν.
Πως λέγεται αυτό; Εγώ το λέω αποτίναξη του Δασικού χαρακτήρα, εσείς βάλτε όποιο όρο θέλετε.
Ασφαλώς υπάρχουν και καταπατητές όπως υπάρχουν και ολόκληροι οικισμοί που χρησιμοποίησαν τα παραπάνω κυκλώματα και μπορεί και να μπήκαν ακόμα και σε σχέδιο πόλης.
Δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με καταπατητές με κομπιναδόρους ούτε και με τους σύγχρονους εκβιαστές της «Περιβαλλοντικής ευαισθησίας». Πήγαμε πάντα κόντρα σ’ αυτούς και θα συνεχίσουμε οπότε δεν με αφορά η λάσπη σας που δεν εκπροσωπεί τίποτα άλλο παρά την ανάδειξή σας μέσω της βαβούρας.
Οι Δασικοί χάρτες αποτελούν την βασική διαδικασία ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και θα την προστατέψουμε με κάθε μέσο, κόντρα σ’ αυτούς που θέλουν να την καθυστερήσουν ή και να την ακυρώσουν.
Οι εκβιασμοί, οι ψευτοχαρακτηρισμοί, τα παραταμεία, οι λάσπες σε Μελετητές που λένε την αλήθεια τελείωσαν. Θα λέμε πάντα όλη την αλήθεια των αεροφωτογραφιών και της Νομοθεσίας.
Τέλος πράξατε σοφά και αποσύρατε το υβριστικό βίντεο (δεν το βλέπω πια), αλλά έχω 50 εθελοντές παρευρισκόμενους μάρτυρες της αήθους και υβριστικής επίθεσης στο πρόσωπό μου.

Ωστόσο είμαι στην διάθεσή σας αν θέλετε να δείτε και εσείς τις αεροφωτογραφίες. Είναι σε τέτοια μορφή που και θα μου πείτε εσείς τι βλέπετε. Εγώ δεσμεύομαι ότι θα δεχθώ την γνώμη σας, εσείς δεσμεύεστε ότι θα την πείτε;

Δρ. Ελευθέριος Σταματόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ ποια στοιχεία και ποια πάρτι... και εγώ πολίτης νέος στα 27, σπουδασμένος τρομάρα μου στα θέματα περιβάλλοντος. Αλλα οταν βλέπω φαουλ το λέω, γιατι επιβεβαιόνεται ο κανονας: είπαμε να ψηφήσουμε τον ετσι τον αλλιωτικο, τον νεο τον πιο προοδευτικό με ευαισθησίες για το πέριβάλλον και τελικά δεν ήξερε ούτε την ΑΒ της πολιτικής-τους νόμους και ποιαστικε αδιαβαστός απο έναν ιδιώτη (και που?) στην εδρα του. τι να τον κάνω να λέει στα μπλοκς και οτι νάναι και στο ΔΣ τιποτα... και όταν αποφασίζει να πεί.. πάλι οτιναναι, Δε θέλει "κόντρα" μυαλό θέλει και διάβασμα... και οχι τοπικισμο.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη, το υβριστικό σας βίντεο δεν έχει αποσυρθεί.

Δρ. Ελευθέριος Σταματόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12:07 ένα έχω να σου πω, κρίμα τις σπουδές και το επίπεδο σου και λες ότι είσαι και νέος...
Εσύ το οικοπεδάκι που το αγόρασες;; Μόνο έτσι εξηγείται. Γιατί αλλιώς;;;; Ή μήπως είσαι υπάλληλος του Σταματόπουλου;;
Αρκετά!! Σας βαρεθήκαμε να μας το παίζετε φωτεινοί παντογνώστες λες και οι υπόλοιποι που δεν σπουδάσαμε τα "θέματα περιβάλλοντος" είμαστε ηλίθιοι!! και δεν έχουμε κρίση και μυαλό να καταλάβουμε τι συμβαίνει.
Ανδρέας Παπαδόπουλος
Οικονομολόγος

Ανώνυμος είπε...

Κυριε ανδρέα, εσεις σαν οικονομολόγος και ίσως μεγαλήτερος απο εμένα, μπορεί να τα ζυγιάζετε αλλιώς τα πράματα, ισως και να έχετε δίκιο σας απάντησα και στο rp stage πως ίσως να συμφωνούμε σε κάτι, αν ήμουν παντογνώστης θα έιχα τουλάχιστον δουλεια... για τα περι υπαλληλου.. για τα υπόλοιπα μαλλον δεν εχω ακόμα την εμπειρία ή εγω ή εσεις να μιλάμε σαν απλοι πολίτες χωρίς πολιτικές παρωπίδες.. οποτε αποχωρω απο την κουβέντα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αποχωρείς νεαρέ μου γείτονα. Μάθε να κρίνεις, να ζυγίζεις, να ακούς, να παρατηρείς...
Δεν έχω καθόλου πολιτικές παρωπίδες, δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και δεν εντάχθηκα πουθενά ποτέ μου. Όμως η ζωή μου και η εμπειρία μου, ίσως και η δουλειά μου, με έμαθαν πως σε αυτή την χώρα πρέπει πάντα να "ψάχνεσαι". Δυστυχώς ή ευτυχώς (δυστυχώς για μένα) καταφέραμε να φτάσουμε αυτή την χώρα με τόση ομορφιά, τόσο πλούτο, ιστορία κλπ σε αυτό το χάλι, για ένα και μοναδικό λόγο. Πάντα αδικούμε, κατηγορούμε, σαμποτάρουμε,κακολογούμε ανθρώπους που προσπαθούν να φέρουν κάτι καινούριο, χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς να θέλουν να κερδίσουν κάτι.
Γιατί ζηλεύουμε, γιατί είμαστε εγωιστές ([οχι όλοι οι περισσότεροι).
Αν θέλεις να ακούσεις ένα μεγαλύτερο σου, κάτσε, άκου, μάθε αλλά κυρίως πριν κρίνεις να γνωρίζεις τους ανθρώπους. Πολύ θα ήθελα να μου γράψεις ότι πήγες και συνάντησες τον Μερτίρη, του είπες κατα πρόσωπο τους προβληματισμούς σου, ότι συζήτησες μαζί του το θέμα και μετά γράψε ότι θέλεις. Αλλά να έχεις ιδία γνώμη και να μην ακούς ότι σου λέει ο καθένας. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Μερτίρη, (τον έφερα σαν παράδειγμα μιας και αυτός μας έδωσε την αφορμή για αυτή την κουβέντα), ισχύει για τους πάντες.
Δεν θέλω να το "παίξω" σοφός, απλά σου μεταφέρω κάτι που μου έμαθε η ζωή μέχρι τα 55 μου χρόνια.
Και θέλω να παραμείνω απλός πολίτης και να λέω ελεύθερα την άποψη μου χωρίς να με καθοδηγεί κανένα πολιτικό κόμμα γιατί είδαμε και αυτά τι κάνανε!!!
Φιλικά,
Α. Παπαδόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κε Παπαδόπουλε,
Σας καλώ να δείτε τις αεροφωτογραφίες οποιασδήποτε περιοχής ενδιαφέροντος.

Είναι σε τέτοια μορφή που και ένα μικρό παιδί βγάζει συμπεράσματα.

Κάλεσα και τον κο Μερτίρη αλλά μέχρι στιγμής δεν ανταποκρίθηκε.

Σας υπόσχομαι ότι θα δεχθώ την γνώμη σας μια και φαίνεστε καλοπροαίρετος. Αρκεί να την πείτε.

Πάντως όταν έδειξα μία αεροφωτογραφία στον κο Μερτίρη το πρωί της 19ης Μαρτίου στην αίθουσα του Δημ. Συμβούλιου δεν απάντησε τίποτα.

Προσυπογράφω και τα δύο μηνύματά σας και παρακαλώ να σχολιάσετε το μήνυμά μου της 6ης Μαρτίου.

Δρ. Ελευθέριος Σταματόπουλος
210 9273900-2

Blog Archive

About Me

Γιώργος Μερτίρης
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Από το Blogger.